Hello! Laser Cutter FAQ is a community-based Question and Answer site. Sign up to post a question or answer, to leave a comment, or to up-vote good answers!
0 votes
by (150 points)
retagged by
by (5.1k points)
moved by
I don't know off-hand but I'll try to help troubleshoot.  If you end up figuring it out, please post an answer to help others...

Did you make sure you only have one copy of the object you're engraving?  Does it do multiple passes in the simulation?
by (150 points)
Hey Jimmie, thanks for your reply. As it turns out the problem was that I had the "feeder" box checked under the "output" tab. Any value greater than zero will initiate additional passes. So I unchecked the box and problem solved. Thanks again for your input.
 

1 Answer

0 votes
by (5.1k points)
 
Best answer

As it turns out the problem was that I had the "feeder" box checked under the "output" tab. Any value greater than zero will initiate additional passes. So I unchecked the box and problem solved.

Welcome to Laser Cutter FAQ, where you can ask questions and receive answers from other members of the community about Laser Cutting and Engraving.

Categories

Related questions

0 votes
1 answer
asked Nov 27, 2017 by jimmit (5.1k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 29 by jimmit (5.1k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
As an Amazon Associate LaserCutterFAQ earns from qualifying purchases. LaserCutterFAQ also utlizes other programs to earn a commission when you follow our links. There is no added cost to you.
...